Новите пъзели са тук! 🎉

-Блог-

Имаме голяма новина!!!

Избрахме днешния специален празник, за да обявим с радост следващия пъзел от нашата колекция! 💖 А за да е още по-голяма изненадата, ще ви представим не една, а две нови картини с марката Роден Пъзел. Вълнението ни е огромно и големият момент настъпи.

Най-накрая държим в ръцете си новоочакваните с много трепет парченца в нашата родолюбива колекция. След като ги видяхме на живо, нямаме търпение да ги представим и на всички вас. Както знаете няма случайност в избора на места, дори по-скоро самите те избират нас!

За първото от тях отдавна си мечтаем. Разширихме периметъра и подбрахме още едно сантиментално за нас място, което искахме да видим в цялата му прелест в 1000 елемента.

Представяме ви третото попълнение в колекцията ни – „Царевград Търнов“!

Пъзел Царевец

Синоним на величие и слава – крепостта Царевец е несравнима! Горди сме, че този път кадърът е заснет от самите нас и носи още повече добавена стойност. Часовете прекарани пред портата определено си заслужаваха, за да може крепостта да оживее истински пред очите ни и да напомня за славно минало с всяко свое нареждане.

Плавно преминаваме и към втория ни избор.

Северозападна България крие едно от най-невероятните природни творения. Щом видяхме уникалният кадър на фотографа Владислав Терзийски разбрахме, че искаме да бъде част от нашата колекция.

Пред вас е Роден Пъзел №4 – „Белоградчишките скали“!

Белоградчишките скали - пъзел

Сред внушителните скали се простира Белоградчишката крепост, която пленява със своята архитектура и със спиращите дъха гледки към Белоградчишките скали. Изключително вълнуващо е изкачването по многобройните стъпала до върха, а най-високата ѝ точка, разкрива неповторима панорама към Стара планина, която ни е любима.

Царевец и Белоградчик бяха и сред фаворитите желани картини за пъзел в нашата анкета „Коя българска забележителност желаете да наредите като пъзел?“ и за нас бе важно да се съобразим и с вашето желание. Благодарни сме, че толкова много хора се включиха и ни помогнаха да направим най-добрия избор. Именно това ни вдъхнови да попълним колекцията едновременно не с един, а с два нови пъзела.

Белоградчик пъзел кутия
Царевград Търнов, Царевец пъзел

Запазили сме новия дизайн на кутията, от която да можете да редите своя нов любим пъзел, като този път, тя пристига при вас с още едно нововъведение, което ще бъде изненада и ще разберете, когато пъзелът е в ръцете ви. И двете картини ще бъдат предизвикателство, както за по-опитните пъзел фенове, така и удоволстие за начинаещите.

Надяваме се тези които вече имат първите два пъзела, да запълнят колекцията си, а тези, които все още не са се докоснали до нашия Роден Пъзел, да си харесат някой от новите ни пъзели.

Може да се сдобиете с „Царевград Търнов“ или „Белоградчишките скали“, като направите поръчка през сайта www.роден-пъзел.com или директно на нашата фейсбук страничка – Роден Пъзел. Също така можете да получите своя пъзел лично от нас в град Варна, където всички доставки продължават да бъдат безплатни. Ще се радваме да се запознаем.

Искаме с цялото си сърце да благодарим на всички, които подкрепят идеята ни! Без ВАС нямаше да стигнем до тук! 🇧🇬

3 responses to “Новите пъзели са тук! 🎉

  1. „Роден пъзел“, вашият ентусиазъм е завладяващ❤️ Истинско доказателство, когато тръгнеш към целта как пътят сам се появява🌞Да украсите и умножите с още много красиви картини много български домове 🌺🍀💝

  2. Прекрасни са новите пъзели, както и другите два. №1 и №2 красят стената „Аз обичам България“ в нашата ученическа занималня „Подай ръка“ в гр. Плевен. Децата с голяма любов и ентусиазъм ги подредиха. Сега ще си допълним колекцията. Благодарим ви от сърце. Успех в благородната ви инициатива!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *